E-mail marketing bureau die flexibel inzetbaar is en die samen met u aan de doelen werkt? Daarvoor kunt u terecht bij de SEO baas. De SEO baas is een full service online marketing bureau. Dat wil zeggen dat we u volledig ontzorgen met betrekking tot de online marketing voor uw bedrijf. Een e-mail campagne kan daarin niet meer ontbreken. We zorgen volledig voor een maatwerk oplossing.

Voordat u gaat samenwerken met een e-mail marketing bureau is het belangrijk alvast een klein plan te maken en doelen te bedenken. Uiteraard kunnen wij als de SEO baas u daarmee helpen! Maar het is altijd goed om voor uzelf inzichtelijk te hebben wat de doelen zijn.

Mocht er al een plan zijn dan gaan we direct aan de slag. Uiteraard bekijken we vooraf samen of de doelen helder en haalbaar zijn, wat is de doelgroep en wat wilt u verder bereiken met uw e-mail campagne. Wij werken op basis van no cure, no pay. Neem gerust contact op met de SEO baas en samen gaan we kijken naar de kansen!

 • Hoe doen we het?

  Via onze eigen websites

  Via onze social media kanalen

  Via onze inlfuancers

 • Waarom doen we het?

  Overtuigt van onze kracht

  U heeft geen investering nodig

  We helpen elkaar groeien

Wat ontvangt u na
een aanvraag?

BeoordelingWe beoordelen of uw webshop voldoet aan de gestelde eisen

AdviesWe brengen een advies uit o.b.v. no cure no pay of een andere optie

FeeIndien u in aanmerking komt voor de SEO no cure no pay bepalen we de fee

Verhogen sales We gaan aan de slag voor het verhogen van uw webshop sales

Hoe werkt een aanvraag

 • icon

  Stap 1Test aanvragen

  Meld uw webshop gratis aan voor SEO o.b.v. no cure no pay

 • icon

  Stap 2Beoordeling

  We beoordelen of uw webshop voldoet aan de eisen..

 • icon

  Stap 3Goedkeuring /afwijzing

  U ontvangt de uitslag direct in uw mailbox.

 • icon

  Stap 4Verhoging sales

  Onze SEO specialisten zorgen voor meer webshop sales.

Veelgestelde vragen

 • Komt iedere webshop in aanmerking?

  Nee, niet iedere webshop komt in aanmerking voor SEO o.b.v. no cure no pay. We beoordelen webshops op verschillende aspecten, namelijk: populariteit van de producten op Google, concurrentie en de marge op de producten. Mocht uw webshop niet in aanmerking komen voor de SEO o.b.v. no cure no pay dan kunt u altijd kiezen voor een SEO abonnement.

 • Promoten jullie ook websites?

  Ja, we promoten ook websites d.m.v. verschillende diensten. Echter is het niet mogelijk uw website aan te melden voor de no cure no pay optie.

 • Zijn er verborgen kosten?

  Nee, er zijn geen verborgen kosten. Vooraf wordt er door beide partijen akkoord bevonden op de gestelde fee. Aan het eind van iedere maand wordt deze gefactureerd. Zijn er geen verkopen geweest door de SEO baas dan zal er ook niets worden gefactureerd.