De SEO baas biedt u SEO op basis van no cure no pay. Een leuke mogelijkheid wanneer u wel wilt werken aan de vindbaarheid van uw webshop maar hier niet direct tijd en geld voor heeft om te investeren. 

Waarom is het rendabel?
Bij veel SEO bureaus betaald u per vooruitgang in de rankings, dat is bij de SEO baas niet het geval. Het is rendabel omdat u bij de SEO baas alleen een fee hoeft te betalen voor de behaalde omzet en niet voor de behaalde rankings. Hierdoor betaald u pas wanneer de vindbaarheid u daadwerkelijk iets heeft opgeleverd.  

Kom ik in aanmerking?
Wanneer u zich heeft aangemeld voor SEO no cure no pay gaan onze specialisten kijken of uw webshop in aanmerking komt. Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de verwachte marge op de producten, de populariteit op Google, de concurrentie op de zoekwoorden en de tijd die wij verwachte bezig te zijn met de optimalisatie. Een beoordeling van uw webshop is geheel gratis, dus probeer het gerust, niet geschoten is altijd mis! Wanneer blijkt dat u niet in aanmerking komt voor de SEO no cure no pay kunt u uiteraard kiezen voor het SEO abonnement die we speciaal voor uw webshop samenstellen. 

Het proces is erg simpel, u meld uw webshop bij ons aan, wij beoordelen de mogelijkheden, na goedkeuring bespreken we onze overeenkomst en gaan we direct aan de slag!

 • Hoe doen we het?

  Via onze eigen websites

  Via onze social media kanalen

  Via onze inlfuancers

 • Waarom doen we het?

  Overtuigt van onze kracht

  U heeft geen investering nodig

  We helpen elkaar groeien

Wat ontvangt u na
een aanvraag?

BeoordelingWe beoordelen of uw webshop voldoet aan de gestelde eisen

AdviesWe brengen een advies uit o.b.v. no cure no pay of een andere optie

FeeIndien u in aanmerking komt voor de SEO no cure no pay bepalen we de fee

Verhogen sales We gaan aan de slag voor het verhogen van uw webshop sales

Hoe werkt een aanvraag

 • icon

  Stap 1Test aanvragen

  Meld uw webshop gratis aan voor SEO o.b.v. no cure no pay

 • icon

  Stap 2Beoordeling

  We beoordelen of uw webshop voldoet aan de eisen..

 • icon

  Stap 3Goedkeuring /afwijzing

  U ontvangt de uitslag direct in uw mailbox.

 • icon

  Stap 4Verhoging sales

  Onze SEO specialisten zorgen voor meer webshop sales.

Veelgestelde vragen

 • Komt iedere webshop in aanmerking?

  Nee, niet iedere webshop komt in aanmerking voor SEO o.b.v. no cure no pay. We beoordelen webshops op verschillende aspecten, namelijk: populariteit van de producten op Google, concurrentie en de marge op de producten. Mocht uw webshop niet in aanmerking komen voor de SEO o.b.v. no cure no pay dan kunt u altijd kiezen voor een SEO abonnement.

 • Promoten jullie ook websites?

  Ja, we promoten ook websites d.m.v. verschillende diensten. Echter is het niet mogelijk uw website aan te melden voor de no cure no pay optie.

 • Zijn er verborgen kosten?

  Nee, er zijn geen verborgen kosten. Vooraf wordt er door beide partijen akkoord bevonden op de gestelde fee. Aan het eind van iedere maand wordt deze gefactureerd. Zijn er geen verkopen geweest door de SEO baas dan zal er ook niets worden gefactureerd.