Om optimale vindbaarheid te creëren voor uw webshop dient de webshop ook technisch geoptimaliseerd te zijn. Enkele voorbeeld van technische webshop optimalisatie zijn het responsive maken, snelheid, meta tags, browsertitels, descriptions en nog veel meer. Wanneer de webshop technisch goed is geoptimaliseerd heeft u hier veel voordeel van voor het verdere proces van optimalisatie.

Google heeft een duidelijke voorkeur voor webshop en websites die technisch goed in elkaar zitten. Een snelle webshop zal hoger eindigen in de rankings dan een langzame webshop. Er zijn verschillende factoren waar Google de rankings o.a. op baseert en onze specialisten weten hier alles van!

Onze specialisten helpen u graag met de optimalisatie van uw webshop. Doe direct een aanvraag dan kunnen wij een advies op maat uitbrengen voor uw webshop. Samen zorgen we voor een groei van uw webshop en het behalen van uw doelen. Neem gerust contact op en samen kijken we naar de oplossing!

 • Hoe doen we het?

  Via onze eigen websites

  Via onze social media kanalen

  Via onze inlfuancers

 • Waarom doen we het?

  Overtuigt van onze kracht

  U heeft geen investering nodig

  We helpen elkaar groeien

Wat ontvangt u na
een aanvraag?

BeoordelingWe beoordelen of uw webshop voldoet aan de gestelde eisen

AdviesWe brengen een advies uit o.b.v. no cure no pay of een andere optie

FeeIndien u in aanmerking komt voor de SEO no cure no pay bepalen we de fee

Verhogen sales We gaan aan de slag voor het verhogen van uw webshop sales

Hoe werkt een aanvraag

 • icon

  Stap 1Test aanvragen

  Meld uw webshop gratis aan voor SEO o.b.v. no cure no pay

 • icon

  Stap 2Beoordeling

  We beoordelen of uw webshop voldoet aan de eisen..

 • icon

  Stap 3Goedkeuring /afwijzing

  U ontvangt de uitslag direct in uw mailbox.

 • icon

  Stap 4Verhoging sales

  Onze SEO specialisten zorgen voor meer webshop sales.

Veelgestelde vragen

 • Komt iedere webshop in aanmerking?

  Nee, niet iedere webshop komt in aanmerking voor SEO o.b.v. no cure no pay. We beoordelen webshops op verschillende aspecten, namelijk: populariteit van de producten op Google, concurrentie en de marge op de producten. Mocht uw webshop niet in aanmerking komen voor de SEO o.b.v. no cure no pay dan kunt u altijd kiezen voor een SEO abonnement.

 • Promoten jullie ook websites?

  Ja, we promoten ook websites d.m.v. verschillende diensten. Echter is het niet mogelijk uw website aan te melden voor de no cure no pay optie.

 • Zijn er verborgen kosten?

  Nee, er zijn geen verborgen kosten. Vooraf wordt er door beide partijen akkoord bevonden op de gestelde fee. Aan het eind van iedere maand wordt deze gefactureerd. Zijn er geen verkopen geweest door de SEO baas dan zal er ook niets worden gefactureerd.